Kontakt

by Maria Novella

Vi på Novella uppskattar vår läsekrets och ser fram emot att ta emot dina förfrågningar och kommentarer. Vi strävar efter att svara på alla frågor så snabbt som möjligt och att tillhandahålla den mest värdefulla informationen för dig. Här är några sätt du kan nå oss på.

Skype – för annonsering

För att säkerställa att vi hanterar alla annonseringsrelaterade frågor effektivt och snabbt, ber vi dig att använda Skype som din primära kontaktmetod för dessa ärenden. Här är vårt Skype-ID, presenterat i en enkel tabell för din bekvämlighet:

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi tillhandahåller också ett kontaktformulär för dem som inte har tillgång till Skype eller föredrar att använda denna metod. Men observera att vi får mycket spam via e-post, och det finns risk att din förfrågan kan missas. Om ditt ärende är brådskande, rekommenderar vi att du kontaktar oss via Skype.

För att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär, fyll i ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande och ditt meddelande i de angivna fälten. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara så snart som möjligt.