Håkan hellström det kommer aldrig va över för mig

by Maria Novella
0 comment

Vem är Håkan Hellström?

Håkan Hellström är en av Sveriges mest respekterade popmusiker, mycket på grund av hans emotionellt laddade texter och hans sjungande röst. Många uppskattar hans ärliga framställning av livet, kärlek och allt däremellan. Men det är hans sång ”det kommer aldrig va över för mig” som har klistrat sig fast i folks hjärtan över hela nationen.

Håkan Hellströms ”Det Kommer Aldrig Va Över För Mig”

Titeln blir nästan en självuppfyllande profetia – för många av oss, Håkans musik kommer aldrig att vara över. Som namnet antyder, handlar ”det kommer aldrig va över för mig” om att försöka gå vidare men att inte kunna släppa taget. Det väcker en viss sorg, men också hopp och en tröstande känsla av samhörighet.

Låt Titel Artist Album
Det Kommer Aldrig Va Över För Mig Håkan Hellström Det Kommer Aldrig Va Över För Mig
Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg Håkan Hellström Luften Bor i Mina Steg
Ramlar Håkan Hellström Luften Bor i Mina Steg
Du Gamla (Det Rinner Upp Ett Hav) Håkan Hellström Känn ingen sorg för mig Göteborg

Varför Är Den Så Populär?

Visst, denna sång har vissa fans som gråter till texterna, men det finns också många andra som ser den som en symbol för styrka och hopp. Kanske är det just denna blandning av sorg och hopp som gör sången ”det kommer alrig va över för mig” så värdefull för så många.

Håkan Hellström Från Album Till Album

Hellström har släppt många album under sin karriär, och varje album har sin egen unika känsla och sina egna höjdpunkter. Men om du frågar mig, det är låtar som ”det kommer aldrig va över för mig” som gör honom till en sådan stark artist. De fångar essensen av vad han står för – känslomässig ärlighet, djupgående texter och allvarlig musikalitet.

Håkan Hellström har visat om och om igen att han mästrar konsten att beröra folk djupt med sina låtar. ”Det kommer aldrig va över för mig” är inte bara en visa – den är en del av vårt nationshjärta.

You may also like