Jessica Westergård Lehtosalo 

by Maria Novella
0 comment
PHY1

Jessica Westergård Lehtosalo är personlig tränare och har varit gift med Marko Lehtosalo, känd som “Markoolio”. Paret har tre barn tillsammans. Jessica och Marko separerade 2020. Då hade de varit tillsammans i 12 år. Jessica Anna Westergård Lehtosalo bor numera i en villa på Ingarö, i Värmdö Kommun.

Snabbfakta om Jessica Westergård Lehtosalo

ÅlderFödd 24 november 1983, är 39 år.
Yrke Personlig tränare
Varit gift medMarko “Markoolio” Lehtosalo
Barn Tre barn, Moa, Melker och Majken med Marko och fjärde barnet 2022

Jessica Westergård Lehtosalo på Instagram

På Jessica Westergår Lehtosalos Instagram, där hon nu bara heter Jessica Westergård, kan man följa hennes vardag och träning. Hon står som Friskvårdskonsulent och Fysiopraktor. Där finns en länk till hennes webbsida, funkaaktiv.se. Hon lägger upp korta filmer med träningstips och inspirerande hälsosam mat. 

På Instagram redogör hon också för sin fjärde graviditet och födseln av sitt fjärde barn, en son som föddes i april 2022. Jessica håller låg profil kring någon ny partner i sitt liv. Jessica har drygt 3400 följare på Insta och många inlägg. 

Hur träffades Jessica och Marko?

Marko Lehtosalo och Jessica Westergård träffades 2008, när Marko anlitade Jessica som personlig tränare. 2013 friade Marko till Jessica i direktsändning i radio. Paret gifte sig ett år senare i Gustavsbergs kyrka. Många kända ansikten fanns bland bröllopsgästerna, bland andra Renée Nyberg och David Hellenius, Sanna Nielsen och regissören Peter Magnusson.

Men för två år sedan separerade Marko och Jessica och nu bor de gemensamma barnen växelvis hos sin pappa och sin mamma. Enligt Marko har han och Jessica bra kontakt och han har ingen ny relation. 

“Markoolio”

Marko Lehtosalo är 48 år och född den 1 januari 1975. Han är mest känd som sångare och artist, med artistnamnet “Markoolio”. De senaste åren har ha varit med i olika TV-program och realityserier. Han är också radiopratare i radioprogrammet Rix Morronzoo

Jessica Westergårds blogg

Jessica Westergård har en blogg på shapemeup.se där hon skriver om allt möjligt som känns angeläget, stort och smått, liv och hälsa, träning och inredning. Bloggen heter “Nyttiga saker man behöver veta”. På siten Lustfyllt skriver Jessica som gästskribent. Jessica skriver också mycket på sin egen hemsida funkaaktiv.se. 

Jessica har flera utbildningar inom träning och hälsa, bland annat är hon:

  • Gruppträningsinstruktör
  • Fysiopraktor
  • Postural terapeut
  • Idrottsmassör

Jessica har en gedigen erfarenhet av idrott och träning, och har tidigare haft en elitsatsning på alpin utförsåkning. Hon håller kurser och hjälper företag med friskvård på arbetsplatsen.

Jessica är en aktiv person med eget företag inom träning och hon har numera fyra barn. 

Hur det går ihop kanske förklaras av hennes hälsosamma livsstil och fokus på träning. Att prioritera den egna träningen gör att man också orkar mer och blir starkare både fysiskt och mentalt.

You may also like