Pontuz Löfgren AB – en storspelare på mäklarnas arena

by Maria Novella
0 comment
REAL ESTATE

Söker du en bostad i Färjestaden, Kalmar eller kanske på Öland? Eller vill du bara veta mer om stjärnmäklaren Pontuz Löfgren och hans företag Pontuz Löfgren AB? I fastighetsbranschen är dagens oroliga världsläge ett orosmoment och det är viktigare än någonsin för mäklare att ta hand om sina kunder.

Snabbfakta om Pontuz Löfgren och Pontuz Löfgren AB 

NamnJohan Pontuz Löfgren
Ålder52 år, född 27 juli 1970
YrkeDriver fastighetsförmedling
FöretagPontuz Löfgren AB
Grundades1994
BefattningshavareJohan Pontuz Löfgren, född 1970, styrelseledamot, VD.  Jan Erik Löfgren, född 1944, styrelsesuppleant och Selma Kahrimanovic, född 1992, styrelseledamot.
BranschFastighetsverksamhet
Omsättning47 miljoner 2021
OrtPontus Löfgren AB är verksamt i Kalmar

Pontuz Löfgren fastighetsförmedling

Pontuz Löfgren AB är ett företag i fastighetsbranschen som ägs och drivs av mäklaren Pontuz Löfgren, 52. Han leder företaget som har flera anställda, men jobbar även själv aktivt med fastighetsförmedling. Kommersiella fastigheter och villor är de vanligaste objekten som han gör affärer med och han har varit aktiv i mäklarbranschen sedan 1992. 

Prisbelönt mäklare i Småland

I juni 2022 utsågs Pontuz Löfgren till säljarfavorit på sajten Hitta Mäklare. Hans företag har sin bas i Kalmar som ligger i Småland. 

För att komma i kontakt med företaget kan man ringa dem på 0480 – 42 02 00. Besöksadressen är Västra Sjögatan 33, 392 32 Kalmar och företagets öppettider är vardagar 8.00 – 17.00. Vill du följa företaget på instagram för att lättare hålla koll på vad de har på gång? Då kan du söka rätt på kontot pontuzlofgrenab. 

Detta kan man hitta på Pontuz Löfgrens hemsida

På hemsidan pontuzlofgren.se möts man av en seriös och modern presentation av företaget. Sidan är lättnavigerad och generös. Den erbjuder mer än många andra mäklares hemsidor. 

På startsidan hos Pontus Löfgren AB

 • Objekt till salu – Direkt på startsidan presenteras bilder på olika bostäder som företaget just nu förmedlar. 
 • Presentationsfilm – En proffsigt fotad film om företaget finns tillgänglig utan att man behöver klicka på en specifik flik. 
 • Nyhet – Längst ner på startsidan finns just nu en bild och kort information om att Pontuz Löfgren AB utsetts till Årets Mäklarkontor på den nationella galan Guldhemmet. 

Alla flikar på pontuzlöfgren.se

Såhär ser hemsidan ut i sin helhet. 

 • Start
 • Till salu
 • Sälj med oss
 • Nyproduktion
 • I startblocken
 • Köpa bostad
 • Pontuz Exclusive
 • Varför välja Pontuz Löfgren?
 • Bloggen
 • Våra medarbetare
 • Jobba hos oss
 • Sponsring och välgörenhet
 • Kontakt

Utöver det vanliga hos Pontuz Löfgren AB

Detta mäklarföretag har två saker som är ganska ovanliga idag. Tidigare hade många företag till exempel en blogg men nu är det inte längre lika vanligt. Inte heller är det vardagsmat att ha en egen app för sina kunder men det har Pontuz Löfgren AB

Pontuz Löfgrens blogg

På bloggen som man enkelt hittar via hemsidan kan man läsa nya inlägg ungefär en gång i veckan. De flesta bloggposter förefaller vara skrivna av Pontuz Löfgren själv men ibland gästbloggar en kvinna vid namn Adriana. Pontuz Löfgren delar med sig av funderingar, lite privatliv samt inspirerande texter vars syfte troligen är att förstärka bilden av företaget som starkt och drivet. 

Pontuz Exclusive ger mer

Appen Pontuz Exclusive är en sorts kundklubb där kunder erbjuds rabatter och andra förmåner hos olika samarbetspartners till Pontuz Löfgren AB. Många av erbjudandena är sådant som kan vara intressant för den som precis ska flytta eller som just köpt sin första egna bostad. 

Livet är inte bara bostadsrätter

Privatpersonen Pontuz Löfgren har förstås även ett liv utanför jobbet. Hur lever han? Har han familj? Vad har han på gång?

Pontuz Löfgren är bosatt i Kalmar, har gått igenom en skilsmässa och har barn. Han gillar att ladda batterierna på Mallorca och har en lång och arbetsfylld resa bakom sig till att bli den framgångsrika företagsledare han är idag. På den lilla fritid Pontuz Löfgren har gillar han att resa och träna. Han har gjort Ironman flera gånger och har valt bort alkohol ur sitt liv.

You may also like