Barnskådis skott Östermalm

by Maria Novella
0 comment

I maj i år var det en skottlossning på Östermalm mitt på blanka dagen runt 15-tiden. Upprinnelsen till bråket verkar vara en dispyt om en knarkaffär.

Mitt på dagen den 11 maj 2022 larmades polisen till Östermalmsgallerian efter en skottlossning. Enligt vittnen hörde de två skott i snabb följd. På platsen fanns två skottskadade personer som sedan åkte med ambulansen till sjukhus.

Flera personer blev hämtade av polisen till förhör, alla utom en blev frisläppta medan den sista personen är anhållen för skjutningen. Det blev tidigt känt att det handlade om en barnskådis i övre tonåren.

Brottet som barnskådisen står åtalad för är bland annat grovt vapenbrott och mordförsök.

Flashback barnskådis skott Östermalm

På det populära forumet Flashback är det mycket prat om exakt vart skjutning tog plats och dessutom hur många offer det handlar om. Självklart går även snacket om vem det kan vara eftersom de vet att det handlar om en ”barnskådis”.

De skriver också att barnskådis skott Östermalm Flashback troligtvis är en av alla ungdomar som hänger runt tunnelbanan och McDonalds då det brukar vara fullt av dem på kvällarna. De diskuterar även andra händelser på Östermalm de senaste åren och att de är otäckt att röra sig där kvällstid.

You may also like