Ellinor Eke Göransson och Filip har gått skilda vägar

by Maria Novella
0 comment

En av deltagarna i realityserien bonde söker fru 2021, nämligen Ellinor Eke Göransson var den som till slut blev tillsammans med bonden Filip. Men hon blev det som hans andra val. Filips förstaval i slutet av programserien var en annan brevskrivare, Lina Larsson.

Efter ett tag upptäckte dock Filip att han hade gjort ett misstag och avslutade sin relation med Lina för att sedan kontakta Ellinor. De blev till slut ett par, något som många tittare av programmet blev överlyckliga över.

Nu har paret gått skilda vägar efter ett år tillsammans. Deras år tillsammans är ingen som någon av dem ångrar men enligt Ellinor var uppbrottet otroligt smärtsamt för henne.

Flashback Ellinor Eke Göransson

Det finns ingen specifik tråd om just deras uppbrott på Flashback. Men om du söker på Ellinor Eke Göransson Flashback så kommer de fram en del trådar om själva programmet. Det vi har kunnat hitta om just det här paret är att många blev glada över att det till slut blev dem två.

Många tycker också att valet av Lina var fel och att det syntes på honom. Att han insåg ganska snabbt att så var fallet.

You may also like