Filip Bonde söker fru

by Maria Novella
0 comment

Nyheten att Ellinor och Filip flyttade ihop för att en kort tid senare göra slut har verkligen blivit en snackis. Eftersom deltagaren Ellinor Eke-Göransson var en tittarfavorit under programmet Bonde Söker Fru blev många förvånade när Filip istället valde att ta med Lina på resa i slutvalet.

Deras relation var dock inte långvarig och känslorna för Ellinor var kvar. Filip tog då kontakt med Ellinor! Efter TV4:s inspelning var över visade det sig att Ellinor flyttat in till Filip under vintern. I maj tog deras relation slut till mångas förvåning.

Bonde söker fru-Filip

Spannmålsbonden Filip Bonde söker fru har sin gård i Västmanland och är återigen anonym till omvärlden. Han har ingen kommentar till sin medverkan i Bonde söker fru eller relationen med Ellinor. Däremot har Ellinor fått mer uppmärksamhet i media och tack vare hennes medverkan i TV-programmet fick även sociala medier ett uppsving.

Efter uppbrottet har Ellinor flyttat tillbaka till Stockholm och satsar numer på sin karriär. Under en frågestund på sin egen Instagram avslöjar hon för sina följare hur relationen ser ut med Filip idag. I hennes ord verkar den inte finnas alls. De har ingen kontakt längre och kommer inte heller att ha igen. Varför det har blivit så verkar vara något endast de närmaste kommer få veta.

 

You may also like