Hur passar olika stjärntecken ihop sexuellt?

by Maria Novella
0 comment
sex 2

Innan du bestämmer dig för ett framtida liv med en och samma partner, bör du tänka dig noga för. Beslut att flytta ihop eller gifta sig med någon, bör inte ske på ovetenskapliga grunder. Att så ändå sker visar det stora antal brustna förhållanden som vi idag upplever. Psykologer och sociologer är idag fullt upptagna med att lappa ihop havererade kärleksförhållanden. De är ofta maktlösa eftersom de inte har grundläggande kunskaper om hur olika stjärntecken passar ihop sexuellt. 

Astrologer världen över är helt övertygade om att sexuell attraktion mellan olika stjärntecken är nyckeln till ett ett lyckligt förhållande. Om du träffat någon som du tror ska bli en framtida livskamrat bör du kolla vad era stjärntecken säger. Visst, ni kanske har haft sex, men en gång är ingen gång. Framför allt kan ni inte ta för givet att den sexuella attraktionen kommer att bestå.

Ta därför kontakt med en astrolog och få svar på frågan: “vilka stjärntecken passar ihop?” för ett långt liv i erotikens sköna värld.

Hur vet jag om ett stjärntecken gillar mig? 

Det vet man aldrig initialt. Att finna sin stora kärlek är en komplex historia. Den första blicken mella två kärlekstörstande människor är ofta helt avgörande. Inte sällan säger det helt enkelt “klick”. Att direkt efter detta klick kasta sig in i en sexuell relation kan vara frestande men något vanskligt. Försök motstå frestelsen och konsultera en astrolog. 

För en astrolog gäller fakta, som grundar sig på empiriska studier. Fakta visar att vissa stjärntecken attraheras av andra stjärntecken i olika hög grad. Vetenskapen har ännu inte kunnat belägga mekanismen bakom detta, varför vi tvingas förlita oss på astrologin. Vi kommer att redovisa några fallstudier som svarar på frågan: Hur passar olika stjärntecken ihop sexuellt?

Den som är född i Skorpionens tecken, har visat sig vara extremt erotisk. Samtidigt vill dessa personer ha ett känslomässigt nära förhållande med sin partner. Det visar sig att en Skorpion gärna söker sig till personer från Fiskens tecken. Omvänt gäller att en Kräfta – ett stjärntecken med omvittnad känslosamhet – gärna attraheras av en viril och kraftfull Skorpion.

En Vattuman vill inte gärna vända ut och in på sig själv inför andra om sitt eventuella sexliv. Flera studier har visat att en Tvilling kan öppna upp även en blyg och återhållsam Vattuman. En Tvilling vill gärna prata och kommunicera om sex. Kombinationen Vattuman och Tvilling har visat sig leda till sexuellt fulländade och långa förhållanden. 

Ett annat exmepel på stjärntecken som passar ihop är lejon och våg. Det något självcentrerade lejonet är en vildkatt i sängen, och vågens diplomatiska läggning gör att de två kan uppnå oanade höjder sexuellt.

Vilket stjärntecken är sämst i sängen?

Frågan är felställd och tendentiös. Alla stjärntecken kan uppleva ett rikt liv. Vad gäller sexuell förmåga är inget stjärntecken bäst eller sämst. Hur passar stjärntecken ihop sexuellt? Fråga stjärnorna!

You may also like