Aktiviteter for barn 10 12 år stockholm

by Maria Novella
0 comment

Artikeln vi ska diskutera idag är fokuserad på en mycket specifik nisch, nämligen ’aktiviteter för barn 10 12 år i Stockholm’. Det är en stad full av möjligheter och verksamheter, speciellt anpassade för barn i denna ålder. Men vad är de bästa aktiviteterna att njuta av? Låt oss gräva djupt ner i detta ämne!

Upptäck Stockholm med dina barn

För det första är ett besök på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova alltid en fantastisk upplevelse för barn. Där kan de utforska olika aspekter av vetenskap och natur i en lekfull och engagerande miljö. Dessutom, vem skulle inte älska en tur på Vasamuseet, den fascinerande tidskapsel som visar en nästan helt bibehållen 17-tals skepp!

Barn mellan 10 och 12 år kommer verkligen att njuta av Skansen, ett friluftsmuseum och zoo. Eller kanske en tur till Gröna Lund, en spännande nöjespark populär bland både lokala och turister. Ju mer äventyrslystna kanske till och med skulle gilla att testa klättring på ”Klättercentret Telefonplan”.

Aktivitet Åldersgrupp Plats
Cosmonova 10-12 år Naturhistoriska riksmuseet
Vasamuseet Alla åldrar Galarvarvsvägen
Skansen Alla åldrar Djurgårdsslätten
Gröna Lund Alla åldrar Lilla Allmänna Gränd
Klättercentret Telefonplan 10-12 år och äldre Telefonplan

Övriga aktiviteter

Det finns även andra aktiviteter som kan locka. Vad sägs om en Segway rundtur i Gamla Stan? Eller att ta en tur med Djurgårdsfärjan till Fjäderholmarna? Stockholm är en stad som verkligen uppskattas bäst utomhus. Oavsett vad du väljer att göra, kommer barnen säkert att njuta av de aktiviteterna Stockholm har att erbjuda. Lycka till med utforskandet!

You may also like