Game of thrones säsong 8 premiär

by Maria Novella
0 comment

”Game of Thrones Säsong 8 Premiär”

Väntan var äntligen över ”Game of Thrones” säsong 8 premiär tog oss alla med storm. Den mest hypade TV-seriepremiären på länge, ett perfekt avslut på en episk saga. Vilka överlevde till slutet? Vem satt på Iron Throne? Och överlevde någon drakar?

”Får oss att hålla andan”

Varje sekvens var en puls höjare, karakteristiska för ’Game of Thrones’. Från episka kamp scener mellan Jons trupper och de vita vandrarna, till Dany och Cerseis skenande sträckor av maktökning, säsong åtta var en emotionell berg-och dalbana.

Vi kan reflektera bakåt och inser att ”Game of Thrones” var inte bara en TV-serie, utan en världsreaktion. Ett globalt gemensamt ögonblick fyllt med glädje, rädsla, ilska, och förvåning, inslaget i en löjligt beroendeframkallande serie. En liknelse för livet kansjä? Kommer vi någonsin att uppleva något liknande igen?

Säsong Premiärdatum Antal episoder
8 14 April 2019 6
7 16 Juli 2017 7
6 24 April 2016 10
5 12 April 2015 10

”Slutbetyget”

Ett sista tips: Om du fortfarande inte har sett Game of Thrones säsong 8, gör det. Nedan finns en liten spoilerfri lista med några höjdpunkter från säsongen att se fram emot.

  • Nya allianser och gamla fiender.
  • Drakar i all sin majestätiska härlighet.
  • Ett överraskande slut (det är allt vi berättar).

Så, sätt dig ner, andas in, andas ut, och förbered dig för att bli blåst bort. ”Game of Thrones” säsong 8 premiär kommer att ge dig en minnesvärd resa du aldrig kommer att glömma.

You may also like